Veo que no fuiste a un colegio mayor de la Sección Femenina... de eso te libraste pero yo no.... anda que no he comido naranjas de postre con cuchillo y tenedor! Bueno, al menos aprendí algo..... Besos
Hola Anna, una información muy interesante. Yo la conocía, pero estas cosas es bueno ponerlas, pues algunas veces cosas tan sencillas como esta no se nos ocurren. Abrazos.
Aquest truquet el vaig aprendre en un taller de cuina i l'he aplicat molts cops. També ens van ensenyar a treure els grills sense ni una cota de pell, fent servir el mateix ganivet i deixant les pells a costat i costat.
Molt útil aquest vídeo, Anna! Ara ja tinc un ganivet japonès d'aquests, o sigui que provaré aquesta tècnica. Petons!
ResponderEliminarVeo que no fuiste a un colegio mayor de la Sección Femenina... de eso te libraste pero yo no.... anda que no he comido naranjas de postre con cuchillo y tenedor! Bueno, al menos aprendí algo..... Besos
ResponderEliminarPero que bien lo pelas todo, la alcachofa perfecta, la naranja no digamos ...
ResponderEliminarGracias Anna!
Moltes gracies Anna, era una feinada.
ResponderEliminarBesets
Pelar 'en viu' s'anomena a aquesta tècnica :)
ResponderEliminarSí, sí però fa una mica de "yuyu" igual que "a sang"...
EliminarAh! jo ho conec com "pelar a sang". Ho faig fa temps, des que també ho vaig veure fer a un cuiner. Va molt bé!
ResponderEliminarFa anys que ho vaig veure en una cuina professional i així és com ho faig!!! gràcies!!!
ResponderEliminarA partir d´ara ho faré com ens has ensenyat, un truquet ben bo...petonets!!!!
ResponderEliminarMuy bien Ana, otro truquito más.
ResponderEliminarUn besito
cap problema para hacer un corte a lo vivo o a sang y no fa nada de yuyu,bien para los que desconocen esta tecnica
ResponderEliminarpeto
Genial!!
ResponderEliminarHola Anna, una información muy interesante. Yo la conocía, pero estas cosas es bueno ponerlas, pues algunas veces cosas tan sencillas como esta no se nos ocurren.
ResponderEliminarAbrazos.
Aquest truquet el vaig aprendre en un taller de cuina i l'he aplicat molts cops. També ens van ensenyar a treure els grills sense ni una cota de pell, fent servir el mateix ganivet i deixant les pells a costat i costat.
ResponderEliminarPetonets!
Anna
Muchas gracias por contarnos ese truquito. Un beso
ResponderEliminarcosicasdulces.blogspot.com
Un bon ganivet sempre ajuda, veritat ????? Molt bon vídeo. Petons,
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