Pelando una naranja (o un limón) sin parte blanca

A menudo encontramos recetas en que nos piden
que el limón o la naranja sean pelados
sin dejar parte blanca.

Particularmente tenía unos trabajos tremendos
hasta que vi la manera en un programa de cocina en televisión.
¡Salvada!



Comentarios

  1. Molt útil aquest vídeo, Anna! Ara ja tinc un ganivet japonès d'aquests, o sigui que provaré aquesta tècnica. Petons!

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  2. Veo que no fuiste a un colegio mayor de la Sección Femenina... de eso te libraste pero yo no.... anda que no he comido naranjas de postre con cuchillo y tenedor! Bueno, al menos aprendí algo..... Besos

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  3. Pero que bien lo pelas todo, la alcachofa perfecta, la naranja no digamos ...
    Gracias Anna!

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  4. Moltes gracies Anna, era una feinada.
    Besets

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  5. Pelar 'en viu' s'anomena a aquesta tècnica :)

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    Respuestas
    1. Sí, sí però fa una mica de "yuyu" igual que "a sang"...

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  6. Ah! jo ho conec com "pelar a sang". Ho faig fa temps, des que també ho vaig veure fer a un cuiner. Va molt bé!

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  7. Fa anys que ho vaig veure en una cuina professional i així és com ho faig!!! gràcies!!!

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  8. A partir d´ara ho faré com ens has ensenyat, un truquet ben bo...petonets!!!!

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  9. Muy bien Ana, otro truquito más.

    Un besito

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  10. cap problema para hacer un corte a lo vivo o a sang y no fa nada de yuyu,bien para los que desconocen esta tecnica
    peto

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  11. Hola Anna, una información muy interesante. Yo la conocía, pero estas cosas es bueno ponerlas, pues algunas veces cosas tan sencillas como esta no se nos ocurren.
    Abrazos.

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  12. Aquest truquet el vaig aprendre en un taller de cuina i l'he aplicat molts cops. També ens van ensenyar a treure els grills sense ni una cota de pell, fent servir el mateix ganivet i deixant les pells a costat i costat.

    Petonets!
    Anna

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  13. Muchas gracias por contarnos ese truquito. Un beso
    cosicasdulces.blogspot.com

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  14. Un bon ganivet sempre ajuda, veritat ????? Molt bon vídeo. Petons,

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